Litt om NextLove

Nextlove ble startet som en nettside for single med barn som søker andre single i samme situasjon.
Det er et faktum at single med barn ikke har like mye tid til å treffe andre på den klassiske måten, dvs. ute på byen og på fest som de som ikke har barn.

Nettsiden ble lansert i 2013 og har siden da vokst til å bli en av de største datingsidene for denne brukergruppen i Norden.

VictoriaMilan

Siden tilbyr flere funksjoner som er unike, blant annet er det mulig for gratis medlemmer å svare på meldinger fra brukere med en premium + konto, uten å måtte betale.
De med premium + konto betaler nemlig litt ekstra for at de med gratis konto ikke skal trenge å betale!

Nettsiden kontrolleres av de ansatte i nextlove, slik at bilder og nye profiler må godkjennes manuelt, på den måten unngår man at det flommer over av uønsket materiale og nettsiden har en ganske streng policy når det gjelder fks. bilder.
Dette er som sagt ikke en nettside for de som kun er ute etter sex, da er victoriaMilan siden du ønsker å registrere deg på.

En av de tingene vi liker best hos nextlove er at de har et svært godt match system så det er overraskende enkelt å komme i kontakt med andre single som søker akkurat deg og som matcher din profil.

En test vi foretok viste høy aktivitet fra seriøse brukere og nettsiden anbefales på det varmeste for de som faller innenfor kategorien søker kjæreste.


Besøk nextLove HER


dildo glidemiddel erotikknett sexshop fleshlight vibrator