Om datingnettverk

Det finnes utallige datingsider nå og det dukker opp nye hver eneste dag.
Det sidene ikke vil fortelle deg og som de fleste heller ikke oppdager på egenhånd, er at en rekke av disse sidene faktisk er akkurat den samme siden, men med et litt annet design!

Her vil vi skrive litt om de forskjellige nettverkene, verdt å merke seg er at vi har fokus på de mer erotiske sitene, det finnes en mengde nettverk vi IKKE berører.
Dersom du er usikker på hvilket nettverk en nettside hører til, ta en kikk på siden merket "betingelser" eller "generelle vilkår" eller "om oss"
Her vil du typisk finne et bedriftnavn og om du gidder, en komplett oversikt over hva ting koster og hvilken betingelser som gjelder.
Her finner du typisk informasjon om hvilken rettigheter de har til alt det du skriver og laster opp. (normalt kan de gjøre nøyaktig hva de vil med alt du laster opp)
samt hvilken tjenester som er betalte... her finner du typisk de nettsidene som lurer deg for penger med "falske" chat tjenester som koster MYE penger.
Det kan spare deg for ganske store summer å ta en kikk her før du signerer...

VictoriaMilan

En rekke av disse sidene har en spisset forside, slik at de tilsynelatende er for spesielle grupper med mennesker, fks. de som ønsker å være utro, swingers, transer, handicappede osv....
Faktum er at dersom du registrerer deg på en av disse nettsidene, så vises profilen din på ALLE...
Vi har hørt historier om hvordan folk har klart å registrere seg på flere forskjellige nettsider i tro på at de har vært registrert på forskjellige steder.... for så å finne sine egne profiler fra andre nettsider.
Blant de værste er selskapene "Dreammedia" "Chilliboot Limited"

Dreammedia er i beste fall uklare i vilkårene, men de tar betalt for at du skal få chatte på deres nettsider, hver melding du sender koster og de har ansatte som starter samtaler med de som besøker chatten.
Tilbyr også noe dating, men det er på chatten du virkelig bruker mye penger på kort tid.

Chilliboot Limited bruker et system hvor man kjøper credits som man kan bruke for å sende chat meldinger...
Men det er verdt å merke seg at de i vilkårene beskriver at de har folk som hjelper til for å starte samtaler.... i praksis så betyr det at du kan risikere å utveksle meldinger, som du betaler for, med folk som jobber for tjenesten.

Begge disse tjenestene spammer mye på forumer, andre datingsider og på e-post, disse nettverkene står for hovedtyngden av linkene listet på vår "datingsider å ikke besøke" artikkel.
Begge tjenestene benytter seg av lassevis av forskjellige "nettsider" du kan registrere deg på.

Blant de rene datingnettverkene er det nok datingfactory som er den største.
100 vis av nettsider verden over, inkludert en mengde i Norge, hører til dette nettverket som har spesialisert seg på å tilby nisjesider.
Alle sidene tilbyr de samme annonsene, med de samme prisene... men det er fort gjort å tro at du er på en ny nettside.
Mengder med annonser, dessverre er ikke alt like relevant, mange annonser føles som om de EGENTLIG ikke hører til den nisjen du har søkt på.
Akkurat av den grunn har vi valgt å ikke kjøre annonser eller markedsføre nettsider som hører til dette nettverket.
De har ellers helt ok vilkår og betingelser.
Enkelte websider i dette nettverket spammer gjerne andre datingsider med flaske profiler, noen av disse er listet under "sider å ikke besøke" men spam er langt mindre utbredt her enn blant de andre nettverkene.

Interdate S.A er også et nettverk som stadig vokser og som tilbyr lassevis av datingsider med den samme brukerdatabasen.

HQ Entertainment Network GmbH & Co tilbyr flere datingsider med lassevis av datingsider med samme brukerdatabase.

Praecellens Limited som blant annet driver nettsiden Ashley Madison ble hacket i 2015 og fikk i den annledning mye kritikk for at brukerne måtte betale for å slette egne profiler dersom de ikke lenger ville være på nettsiden, foruten at det kom frem at de benyttet seg av mengder av falske profiler for å få provemedlemmer til å betale for medlemskap.
De reklamerer forøvrig med at de har en kontakt garanti, men den er så komplisert satt opp og setter så høye krav til deg som bruker, at INGEN noensinne vil kunne benytte seg av den

Det finnes en mengde andre nettverk også og der ligger grunnen til at vi ikke anbefaler og anmelder et lass med forskjellige datingsider her.
De fleste er ganske enkelt bare en del av et nettverk og vi har sett at flere sider som har anmeldelser har helt forskjellige oppfattninger om forskjellige sider innen det samme nettverket...

Å sjekke hvor oppdaterte de forskjellige brukerdatabasene er, er ikke nødvendigvis så veldig enkelt.
Det selges databaser med opp til 150.000 brukerprofiler, komplett med bilder.
Fra den gang (frem til Mars 2016) vi drev g-punktet.no har vi førstehåndskjennskap til at det selges databaser også med opp til 2000 NORSKE og veldig falske profiler.

Hvem som eventuelt benytter seg av disse databasene er umulig å forutse.
Vi har derfor valgt å fokusere på noen svært få datingsider her, sider vi vet at det ikke er noe tull med.

I fremtiden vil vi skrive med om forskjellige app løsninger for dating og fokusere mer på det.


dildo glidemiddel erotikknett sexshop fleshlight vibrator