G-punkts vibratorer

Om det er en kroppsdel det er skrevet mye om, men som man fortsatt egentlig vet lite om, så må det være G-punktet.
Selvsagt er det laget en hel del vibratorer som egner seg godt både til å stimulere dette punktet, samt lete etter det om man er usikker på hvor det befinner seg.

Debatten om G-punktet fortsetter.
Det store spørsmålet er om en kvinne kan få orgasme utelukkende ved stimulering av G-punktet.
Noen sier ja, andre sier nei, alle orgasmer kommer fra Klitoris som i alle tilfeller blir utsatt for mer eller mindre indirekte stimulering.
Dette er faktisk ett tema forskere over hele verden krangler om.
Det eneste de er enige om er at det kan se ut som om alle kvinner har ett punkt i skjeden som minner mye om mannens prostata og at mange kvinner opplever en sterkere og mer intens orgasme om dette punktet blir riktig stimulert.

La oss begynne med det første først, det er svært vanskelig for en kvinne å finne G-punktet selv uten en hjelpende hånd.
Til det ligger det litt krøklete plassert, 5 til 7 cm inn i skjeden, fremre skjedevegg, under navlen.
Dette punktet er heller ikke spesielt kurant å stimulere med en vanlig rett vibrator, siden den da må presses for langt ned «bak»
En G-punkts vibratorer har en fasong som faktisk kan minne om en bøyd finger, men de er litt lengre. Denne fasongen er lett å kjenne igjen, så når du kikker på vibratorer er det aldri noe tvil om hva produktet er tenkt for.
Denne fasongen gjør det mulig å legge ett bestemt press på G-punktet, hvor bestemt varierer etter hvilket materiale vibratoren er laget i. Ett mykere materiale gir svakere stimulering, hard plast fks. gjør det mulig å presse omtrent så hardt man måtte ønske.
Selve vibratoren sitter som oftest i nærheten av tuppen, noe som sørger for at vibrasjonen treffer der den skal.

Prismessig begynner disse vibratorene på en drøy 100,- lapp og går oppover til de dyreste modellene på markedet.
De lages i alle materialer og kommer i alle regnbuens farger, her som når det gjelder vibratorer generelt så er det smaken (og lommeboken) om avgjør hva man ender opp med.
De forskjellige high tech vibratorene har for øvrig alle til felles at de stimulerer dette punktet i varierende grad.
Det roterende hodet, som en god venninne sa med ett bredt smil, treffer overalt.

Noen syntes en vibrator gir for kraftig stimulering av G-punktet og foretrekker en mer indirekte vibrasjon. Da kan man prøve å bruke vibratoren nederst på maven (rett i overkant av der kjønnshårene begynner.)

Mange erfarer at fasongen på en G-punkts vibrator gjør den bedre egnet til stimulering av klitoris enn andre vibratorer, vibratoren følger nemlig kroppens kurver ganske bra…. Slik at man legger den på skambenet og lar «hodet» hvile mot klitoris.