Slik finner du G-punktet

Ifølge nyere forskning har alle kvinner et g-punkt, selv om mange leger i flere år benektet at det i det hele tatt eksisterte. Her er guiden til det magiske punktet hos kvinner.

Ifølge februarutgaven av det amerikanske Cosmopolitan viser nyere internasjonal forskning at alle kvinner har et g-punkt. I følge gynekolog Dr. Hilda Hutchinson er dette et punkt de fleste bør lete etter:
– Når du finner dette punktet kan det gi deg nytelse du bare har drømt om, sier hun. Problemet er at det er på helt forskjellige steder hos alle kvinner.
Likevel mener Cosmopolitan at med noen enkle grep kan du finne dette magiske punktet. Her er guiden til G-punktet.

  1. Legg deg på ryggen og gjør deg selv komfortabel. Å finne g-punktet kan ta tid.
  2. Ta en finger noen centimeter inn i din vagina, med undersiden av hånden oppover. Altså mot ansiktet.
  3. Trykk mot framsiden av vagina og kil utover. Etterhvert vil du finne noe som er svampaktig.
  4. Trykk hardt mot det du har funnet, ikke vær redd for å trykke hardere enn det du vanligvis gjør der nede.
    Hjelper ikke dette kan du lete etter noe annet som kan være litt annerledes enn området rundt, ikke alle kvinners g-punkt er likt.
    Hvis du fortsatt har problemer med å finne ditt g-punkt kan du lete etter det på utsiden av kroppen. Bruk en hånd utenpå huden for å presse ned mot fingeren du har inne i deg selv. Det er også lettere å finne g-punktet om man er seksuelt opphisset fra før av.
    Når du så finner ditt g-punkt skal du ikke være redd for hvis det føles som om du må tisse når du tar på det. Det er helt vanlig, etter noen minutter går nok den følelsen over.