Enkle tips for å finne og å stimulere kvinnens G-punkt

Dersom man ikke har lyst, tid eller anledning til å lese store mengder informasjon om G-punktet og hvordan en kvinne kan ejakulere, men bare ønsker å prøve ut på egenhånd, har vi samlet noen enkle tips som gjør jobben lettere.

For å finne G-punktet, ta fingeren 5-6 cm inn i vagina. Press mot skambeinet med en rytmisk «kom her»-bevegelse.  Sikt høyt, om hun ligger på ryggen, befinner G-punktet seg rett opp mot venusberget.

Det finnes en rekke sexleketøy på markedet som er laget spesielt med tanke på G-punktet. «Semirealistic» og «Stubby» fra Fun factory er to av de mest populære.

Veldig ofte er det en god ide å kombinere stimulering av G-punktet med stimulering av klitoris, enten med et par fingre, eller oralt.

Noen syntes stimulering direkte på G-punktet kan bli for intenst. Da kan indirekte stimulering ved å presse nederst på maven, rett over skambeinet være en god løsning, samtidig som man har «noe» i skjeden. Det er også mulig med indirekte stimulering ved analsex, ved å presse fremover mot navlen. Eksperimentér med forskjellige vinkler og forskjellig press frem mot navlen under samleie, onanering osv.

Det kan også være en god ide å eksperimentere med forskjellige stillinger. Tre samleie stillinger som er virkningsfulle er:
– Hun liggende på ryggen, med en pute under baken og bena rett til værs, han stående på kne mellom hennes ben.
– Bakfra, hvor hun har ansiktet og skuldrene ned mot madrassen og baken i været. Denne stillingen gjør det enkelt for ham å styre etter hennes veiledning.
– Han liggende på ryggen, hun sittende oppå. Hun har ansiktet mot hans og lener seg godt tilbake. Denne stillingen gir henne full kontroll og mulighet til å kjenne hvor det føles best.

Dersom man har en «full» vagina, opplever mange at det er umulig å ejakulere. Ta derfor ut fingre, penis, whatever idet du får orgasme, men fortsett å stimulere klitoris.

Husk at stimulering av G-punktet er noe som krever øvelse. De færreste opplever de villeste sprutorgasmer de første gangene. Det er eventuelt noe som kommer med trening og erfaring.

Helt til slutt: Hvordan man reagerer på G-punktstimulering varierer veldig fra person til person.
Så forsøk å nyte følelsen; ta ting som de kommer. Ikke stress med å forsøke å oppleve de jordskjelvlignende opplevelsene man kan lese om i erotiske noveller.

En godt trent PC-muskel gjør G-punktet enklere å finne, samt mer mottakelig for stimulering og ikke minst gjør en veltrent PC-muskel det enklere å oppnå en G-punkt orgasme. Så om du trengte flere grunner til å ta knipeøvelser, så fikk du dem nå.