Enkle tips for å finne og å stimulere mannens G-punkt

Det mannlige motstykket til kvinnens G-punkt er prostata. Det er enklest å stimulere analt. Her er noen enkle tips som vil gjøre det enklere og artigere å prøve seg frem på dette området, dersom man ikke ønsker å fordype seg i dette materialet, men har lyst til å prøve seg frem på egenhånd.

For å finne P-punktet, ta fingeren 5-6 cm inn i anus. Press frem mot maven.

Mannens P-punkt krever ofte en litt annen stimulering enn kvinnes motstykke. Forsøk forskjellige former som å stryke, massere, presse, tappe og vibrasjon, til du finner din «favoritt».

Det finnes en rekke sexleketøy på markedet som er laget spesielt med tanke på mannens P-punkt. Det er to ting som kjennetegner denne typen produkter: De har en bøyd form som gjør at de «treffer» bedre, og de er utstyrt med en fot som forhindrer at de skal forsvinne inn. Aneros har et stort utvalg av produkter som er laget spesielt for menn, det samme har Nexus. For de som ønsker noe litt mykere, er «Bad boy», «Rude boy» og «Naughty boy» tre produkter laget i ren silikon. Disse er også utstyrt med en liten vibrator.

Dersom man ønsker mer forsiktig stimulering av P-punktet, kan det nås indirekte ved å presse, massere eller benytte en vibrator på det myke området mellom testiklene og anus. Massasje her er også et alternativ for de som ikke ønsker anal penetrering, men vær advart: Menn som først får smaken på denne typen stimulering, ønsker seg som oftest mer…

For mest behagelig stiumulering av mannens G-punkt, ha i bakhodet at det er stor variasjon, kanskje større enn hos kvinner, når det kommer til hva som føles best.
Noen syntes det er veldig bra med en vibrator, noen syntes det er bra med ut-inn bevegelser, men langt de fleste foretrekker faktisk et helt rolig, jevnt trykk.
Ingen bevegelser, ingen vibrasjon.
Det er en grunn til at Aneros lager verdens mest solgte butplugger for menn…

Hvordan man reagerer på stimulering av P-punktet varierer fra person til person. Noen finner det mest irriterende, andre opplever svært kraftige orgasmer uten å behøve å berøre penis overhodet. De fleste opplever at det til å begynne med er helt greit, men etter en stund og noen forsøk oppleves det betydelig bedre. Forsøk å ikke være for resultatorientert; nyt heller opplevelsen, uansett om det er alene eller sammen med en partner.